Konkursi Nderkombetar i Shkencave Sociale

April 20th, 2013

Konkursi Nderkombetar i Shkencave Sociale

Konkursi Nderkombetar i Shkencave Sociale

Me date 20 Prill 2013 ne oren 09:00 do filloj Konkursi Nderkombetar i Shkencave Sociale ku do jene te pranishem maturante nga Shqiperia,Kosova, Maqedonia dhe Mali zi. Ne fazen e pare do testohen njohurite per shkencat sociale ne lidhje me Shqiperine dhe ne fazen e dyte do jepen cmimet.

Per cdo pyetje qe te keni rreth ketij konkursi apo te tjera olimpjadave qe Universiteti Epoka po organizon ju lutem me kontaktoni. Konkursi do jete ne gjuhen Shqipe.
 

Vendi ku do te zhvillohet konkursi: Epoka University Rr. Tiranë-Rinas, Km. 12)

 

Konkursi Nderkombetare i Shkencave Sociale per Nxenesit e Shkollave te Mesme do te perfshije pyetje nga Historia, gjeografia, letersia, gjuhe shqipe, kultura, muzika, ekonomia etj

Ju lutem rikonfirmoni pjesmarrjen tuaj.
 
Ju pret nje organizim shume i kendshem qe do te mbydhet me ndarjen e cmimeve.
 
Cmimet do te jene:
Vendi i pare: 75% Burse, Ore dore dhurate dhe Dhurate tjeter surprize
Vendi i dyte: 50% Burse, Ore dore dhurate dhe Dhurate tjeter surprize
Vendi i trete: 25% Burse, Ore dore dhurate dhe Dhurate tjeter surprize
Pervec kesaj do ndahen certifikata per pjesmarrjen.
Ju mirepresim

 

Per cdo pyetje mos hezitoni te na kontaktoni.

Faleminderit!